Vali Ünlü’den şehit ailesi ve gazilere ziyaret

Vali Ünlü’den şehit ailesi ve gazilere ziyaret

Vali Ünlü’den şehit ailesi ve gazilere ziyaret

 

Giresun Valisi Enver Ünlü, “Aziz şehitlerimizin mekanları cennet olsun, emanetleri baş tacımızdır. Rabbim milletimiz için ölümü göze alan tüm yiğitlerimizden razı olsun” dedi.

 

Vali Ünlü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ile gazi ziyaretlerinde bulunup, dert ve sıkıntılarını dinledi.

 

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde 13 Nisan 1997 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca girilen silahlı çatışmada şehit olan Piyade Er Ersin Cebeci’nin Aksu mahallesinde yaşayan ailesini, eşi Sema Ünlü ile birlikte ziyaret eden Vali Ünlü, şehidin ailesi ile bir süre sohbet ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

 

Şehitlerin ailelerinin kendilerine emanet olduğunu ve onların her zaman yanında olacaklarını ifade eden Vali Ünlü, yaptığı paylaşımda, “1997'nin ilkbaharında Tunceli/Ovacık'ta şehit düşen Piyade Er Ersin Cebeci'nin vakur duruşlu, güzel yürekli ailesiyle birlikteydik. Rabbim şehadetini nail eylesin” ifadelerini kullandı.

 

Vali Ünlü, daha sonra ise Tunceli’nde 21 Haziran 1997 tarihinde bölücü terör örgüt mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit olan Piyade Er Serkan Yılmaz’ın Gedikkkaya Mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

 

Şehidin annesi ile bir süre sohbet eden Vali Ünlü, yaptığı paylaşımda, “Onlara ne yapsak az, Tunceli'de 1997 yılında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehadete eren Piyade Er Serkan Yılmaz'ın kıymetli ailesini ziyaret ettik, hâl ve hatıralarını sorduk, hayır dualarını istedik. Aziz şehidimizin mekânı cennet olsun, emanetleri baş tacımızdır” diyerek, şehitlerin ailelerinin kendilerine emanet olduğunu ve onların her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

 

Vali Ünlü son olarak, eşi Sema Ünlü ile birlikte, Gazi Polis Memuru Yavuz Gündoğdu’yu evinde ziyaret etti.

 

Mardin’in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Koruköy Mahallesi'nde, 17 Şubat 2017 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada yaralanarak gazi olan Özel Harekât Polisi Yavuz Gündoğdu’yu da Teyyaredüzü Mahallesindeki evinde ziyaret ederek, halını ve hatırını soran Vali Ünlü, “Aziz şehitlerimiz ve Yavuz Gündoğdu gibi kahraman gazilerimiz sayesinde bizler bu vatan topraklarında barış ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Polis Özel Harekât Gazimiz Yavuz Gündoğdu'yu ziyaret ettik. Vatan ve bayrak sevdasını canı pahasına gösteren kahraman gazimize ve değerli ailesine şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim milletimiz için ölümü göze alan tüm yiğitlerimizden razı olsun” paylaşımında bulundu.

 

Böylesine anlamlı ve önemli bir günde kendisine gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun kaldığını ve duygulandığını ifade eden Gazi Gündoğdu, Vali Ünlü’ye teşekkür etti.