Görev başındaki güvenlik güçleri unutulmadı

Görev başındaki güvenlik güçleri unutulmadı

Görev başındaki güvenlik güçleri unutulmadı

Giresun Valisi Enver Ünlü, görevi başında olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vali Ünlü, polisevindeki güvenlik güçleriyle bayramlaşmanın ardından “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 7/24 özveriyle görev yapan emniyet teşkilatımızın güzide mensuplarının Kurban Bayramı’nı tebrik ettik. Rabbim muhafaza eylesin” dedi.

Erikliman Mahallesindeki uygulama noktasını ziyaret ederek buradaki görevli personelle bayramlaşan Vali Ünlü, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret jandarma personelinin bayramını kutladı.

Vali Ünlü, İl Jandarma Komutanlığı ziyaretiyle ilgili yaptığı paylaşımda “Mazisi şan ve şerefle dolu, Cumhuriyete sadakatle bağlı, her daim aziz milletimizin emrinde ve görevinin başında olan Kanun Ordusu Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarıyla bayramlaştık. Rabbim kahramanlarımızı her türlü kötülükten korusun” ifadelerini kullandı.

Aksu Mahallesindeki uygulama noktasında görevli çevik kuvvet ve trafik polisleri ile bayramlaşarak bir süre sohbet eden Vali Ünlü, "Yol kontrol noktalarımızda görev yapan güvenlik güçlerimizle, uygulama esnasında durdurulan vatandaşlarımızla bayramlaştık. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım; emniyet kemerimizi mutlaka takalım, hız limitlerini aşmayalım" uyarısında bulundu.

Sahil Güvenlik 73 Komutanlığını ziyaret ederek personelle bayramlaşan Vali Ünlü, "Mavi vatanımızın her noktasında asayişin, huzurun ve güvenliğin teminatı olan, yüksek görev bilinci ve çalışma disiplini ile dünyanın örnek aldığı kahramanlarımızla bayramlaştık. Nice huzurlu günleri olsun" dedi.

Çınarlar Polis Merkezi Amirliğini de ziyaret eden Vali Ünlü, görevi başındaki personellerin bayramını kutladıktan sonra "Koca çınarlar gibi sırtımızı güvenle yasladığımız, her şart altında merhametle, şefkatle görev yapan, tüm zorluklara göğüs geren değerli polislerimizle bayramlaştık" ifadelerini kullandı.