Tribünlere tam kadro çıkalım!

Tribünlere tam kadro çıkalım!

Tribünlere tam kadro çıkalım!
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2021-2022 sezonu öncesi aşı olmanın çok önemli olduğunu hatırlatan bir açıklama yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise taraftarlarına aşı olun çağrısı yapan futbol kulüplerine teşekkür ederek, “Aşımızı olalım ki, tribünlere tam kadro çıkalım” dedi.
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan futbol kulüpler ve Kulüpler Birliği'ne taraftarlarına 'Aşı ol' çağrısı yaptıkları için teşekkür etti.
 
Koca, tweetinde şu ifadelere yer verdi:
 
“Taraftarlarına aşı olun çağrısı yapan futbol kulüplerimize ve KULÜPLER BİRLİĞİNE TEŞEKKÜR ediyorum. Aşımızı olalım ki, tribünlere tam kadro çıkalım.”
 
TFF tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:
 
"Covıd-19 küresel salgını ile mücadelede hastalığa maruz kalma, hastalığı ağır geçirme ve bulaştırma riskleri göz önüne alındığında, hastalığın toplumsal yaşam ve futbolumuzun işleyişi üzerindeki olası olumsuz etkilerini en aza indirgemek için aşı olmanın çok önemli ve en etkili yöntem olduğu bilgisini tekrar hatırlatmak istiyoruz. 2021-2022 futbol sezonuna sağlık ve güven içerisinde başlayabilmemizin de temelini hazırlayacak olan aşı olma yaygınlığı, kendimizi ve sevdiklerimizi korumanın en önemli yoludur. Bunun yanında karşılaşmalarda maske-mesafe ve temizlik önlemlerimizden de asla vazgeçilmeyeceği hususunu da hatırlatmak isteriz.”