Milletvekili Konal’a Ödül

Milletvekili Konal’a Ödül

"Anadolu Gazeteciler Platformu, Yılın Enleri Ödülleri'nde MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'a Siyaset Dalında Ödül Verdi"

Ankara'da düzenlenen Anadolu Gazeteciler Platformu'nun yılın enleri ödülleri töreninde, eğitim, siyaset ve medya alanında birçok ödül sahiplerini buldu. MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal da ödül alan isimler arasında yer aldı. Milletvekili Konal, siyaset alanında yılın eni ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninde konuşan Milletvekili Konal, Cumhuriyetin 100. yılına vurgu yaparak, "Atalarımız, dedelerimiz bize bu emaneti teslim etti. Bizler de inşallah gençlere teslim edeceğiz. Cumhuriyetimiz ve devletimiz her zaman payidar kalacaktır. Bu başarı ödülünü bize layık gören Anadolu Gazeteciler Platformu ve jüri üyelerine teşekkür ediyorum. Genç bir siyasetçi olarak başardığımızı Türkiye ve Giresun’a gösterdik. Başarının en büyüğü dürüstlüktür. Dünyada ne kadar başarılı olunursa olunsun dürüst olmazsanız, ailenize, atanıza ve memleketimize faydanız olmazsa siz hiçbir zaman başarılı sayılmazsınız” ifadelerini kullandı.