Ödüllü kısa film yarışması

Ödüllü kısa film yarışması

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi’nde ödüllü kısa film yarışması düzenleneceği açıklandı. Fakültede Tirebolu Belediyesi’nin de katkılarıyla gerçekleştirilecek olan yarışmaya katılmak isteyenlerin başvurularını yapmaları gerektiği belirtilirken; dereceye giren ilk 3 filme ödül verileceği bildirildi.

TİF Film Festivali kapsamında düzenlenecek olan yarışmada, ön jüri tarafından değerlendirilecek olan filmler, 19 Aralık’ta halkın beğenisine sunulacak. Ön elemeye giren ve gösterim programına alınan filmler, kısa metrajlı olacak ve en fazla 20 dakikayı geçmeyecek şekilde kurgulanacak olup; okuldaki öğrenciler arasında gerçekleştirilecek yarışmada ilk 3’e giren filmlere ödül verilecek.

Tirebolu İletişim Fakültesi’ndeki ödüllü kısa film yarışmasına katılan filmler; Prof. Dr. Hülya Uğur Tanrıöver, Öğretim Görevlileri Nedim S. Bilecen ve Zafer Akar’dan oluşan ön jüri tarafından değerlendirilmeye alınacak olup; Yönetmen Ömer Uğur, Görüntü Yönetmeni Aytekin Çakmakçı, Dr. Öğretim Görevlileri Hayrettin Orhanoğlu ve Mesut Coşkun ile Öğretim Görevlisi Elif Çanğa Bayer’den teşekkül eden jüri kanalıyla programa alınarak, 19 Aralık’ta okul salonunda gösterime sunulacak. TİF’teki Film Yarışması için http://tifgiresun.edu.tr’den  detaylı bilgi alınabilir.