Yazar Karslı’dan imza günü

Yazar Karslı’dan imza günü

Tirebolulu emekli öğretmen ve yazar Metin Karslı, Yeniköy Mahallesi Muhtarlığı ve arkadaşlarının organize ettiği etkinlikte okuyucularıyla buluşarak, daha önce yayınlamış olduğu kitaplarını imzaladı.

İlçenin liman mevkiinde kurulan stantta kitaplarını sergileyen ve imza günü düzenleyen yazar Karslı’ya; Tirebolu Belediye Başkanlığı, İletişim Fakültesi ve Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu yöneticileriyle öğretim üyeleri de destek verdi. Yeniköy Mahallesi Muhtarlığı’nın organizesinde gerçekleşen imza gününde okuyucularıyla buluşan Karslı, mahalle muhtarı Osman Altay ve arkadaşlarına yeni bir kitap daha yayınlama sözü verdi.

Tam bir Tirebolu sevdalısı olan ve bu zamana kadar yayınladığı kitaplarında, ilçenin tarihi ve sosyal kültürünü gözler önüne seren eğitimci yazar Karslı, bugüne kadar 5 kitap yayınladı. Yazarın bugüne kadar yayınladığı kitaplar; Huzur Limanı Tirebolu, Yeşil Vadiden Turkuaza Tirebolu, Düşler Kenti Tirebolu, Bir Sevdadır Tirebolu ve Anılar Diyarı Tirebolu isimlerini taşıyor. Okuyucularına ve arkadaşlarına yeni bir kitap daha yayınlama sözü veren Karslı, 6’ncı eseriyle ilgili hazırlıklara devam ettiğini belirterek, imza gününde kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.