​​​​​​​Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

​​​​​​​Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Tirebolu’da 13’üncü mezunlarını veren Anadolu Lisesi, coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi. Okul salonunda gerçekleşen ve velilerin de yoğun katılımıyla yapılan törende 70 öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı.

Müdürlüğünü Kemal Ergül’ün yaptığı Tirebolu Anadolu Lisesi’nde, geride kalan 2018-2019 eğitim öğretim döneminde 21 öğretmen görev yaparken, 356 öğrenci öğrenim gördü. İlk mezunlarını 2007’de veren okuldan bu yıl 70 öğrenci mezun oldu.

Anadolu Lisesi’nde kep giyen son sınıf öğrencileri, velileriyle birlikte büyük coşku yaşadılar. Okul müdürü Ergül, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada hem öğrencilere ve hem de velilere seslenerek, mezun olan öğrencilere girecekleri okullarda başarılar diledi.

Çocukların yetişmesinde ebeveynlere de önemli görevler düştüğünü ifade eden Ergül, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkmamız ve onları doğru şekilde yönlendirmemiz gerekir. Eğitim ve öğretim toplumumuzun can damarıdır. Çocuklarımızı ne kadar iyi eğitir ve okutursak, o kadar başarılı oluruz. Çocukların hayata kazandırılmasında okulların yanı sıra ailelere de büyük görevler düşmektedir. Onun için ailelerin de çocuklarına sahip çıkması gerekir” diyerek, okuldan mezun olan tüm öğrencileri en güzel yerlerde görmek istediklerini sözlerine ekledi ve tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.