CHP İlçe Başkanı Gürsoy’dan flaş açıklama

CHP İlçe Başkanı Gürsoy’dan flaş açıklama

CHP İlçe Başkanı Gürsoy’dan flaş açıklama

CHP Şebinkarahisar İlçe Başkanı Tamer Gürsoy, yaptığı açıklamada görevini bırakacağını söyledi. Gürsoy, görev süresiyle alakalı olarak “Kırdığım insanlardan özür dilerim. Kırıldıklarımdan da 1 kişi hariç her arkadaşıma hakkımı helal ediyorum” dedi.

CHP Şebinkarahisar İlçe Başkanlık görevini yürüten Tamer Gürsoy, kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gürsoy, CHP İlçe Teşkilatı kongresinin yapılacağına dikkat çekerek, başkanlık görevini bırakacağını duyurdu.

“BAŞKANLIK GÖREVİNİ BIRAKIYORUM”

Gürsoy, Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Hayatımın en onurlu görevi olan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı görevini bırakıyorum. Öncelikle bana bu onurlu görevi layık gören değerli partililerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Umarım bu beş senelik süreçte layıkıyla temsil etmiş, sizleri mahcup etmemiştirim.”

1 KİŞİ HARİÇ HAKKIMI HELAL EDİYORUM

Açıklamasında helallik isteyen Gürsoy, 1 kişiye de hakkını helal etmediğine vurgu yaptı.

Yeni seçilecek yönetime başarılar dileyerek, “Bu süre zarfında kırdığım, kırıldığım insanlar olmuştur. Kırdığım insanlardan çok ama çok özür dilerim, bilmeyerek, istemeyerek olmuştur. Umarım haklarını helal ederler. Kırıldığım insanlara gelince, bir kişi hariç her arkadaşıma, dostuma hakkımı helal ediyorum.”

Gürsoy, Yeni seçilecek başkana ve yönetim kuruluna da şimdiden başarılar dileyerek “Hatalarımız, kusurlarımız okuduysa af ola. Saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Hoşçakalın.”