NEFESLER TUTULDU

 NEFESLER TUTULDU

 NEFESLER TUTULDU
Giresun’da nefesler tutuldu ve ligdeki son 90 dakika olan Tuzlaspor maçı beklenmeye başlandı. 

Mücadele ettiği TFF 1’inci Liginde şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Giresunspor’da hedef, Tuzlaspor’u yenerek 44 yıllık Süper Lig özlemini sonlandırmak. 

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Akhisarspor’u yenerek Süper Lig şansını son haftaya taşıyan Giresunspor, gelecek Pazar akşamı İstanbul’da Tuzlaspor ile mücadele edecek. 67 puanla ikinci sırada yer alan Giresunspor, Tuzlaspor maçını da kazanıp 44 yıllık özlemi sonlandırmak istiyor.

Bu maçın hazırlıklarına başlayan ve Cuma günü İstanbul’a giderek burada son çalışmasını gerçekleştirmek isteyen Giresunspor’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi. 

KELEŞ: ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ 

Tuzlaspor maçının önemine değinen GZT Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, galip gelerek Süper Lig özlemine son vermek istediklerini söyledi. 

Keleş, Akhisarspor’u yenerek Süper Lig şanslarını son 90 dakikaya taşıdıklarını belirterek, “Bir avantajımızı vardı fakat onu kaybettikten sonra son iki maça yine avantajlı girdik. Kazanmamız gereken bir maça çıkmıştık. Akhisarspor maçını aldık. Şimdi önümüzde Tuzlaspor maçı var. O maçta da galip gelip şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi. 

Tuzlaspor’u yenerek şampiyon olmak istediklerini aktaran Keleş, “Ligde her maç zor. Bu saatten sonra kolay maç yok. Tuzlaspor da bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Ama biz onları yenebilecek güçteyiz. Bu saatten sonra rakip ayırt etme şansımız yok. Bir tane maçımız kaldı. Son 90 dakikayı iyi oynayıp şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.