Emekçi kadınlarla gönül köprüsü

Emekçi kadınlarla gönül köprüsü

CHP Tirebolu İlçe Kadın Kolları yöneticileri, geçtiğimiz hafta içinde anlamlı bir etkinliğe imza atarak, ilçenin İstiklal Mahallesindeki emekçi kadınlarla bir araya geldiler.

Söz konusu mahalledeki hasta, yaşlı ve emekçi kadınları ziyaret eden CHP Kadın Kolları yöneticileri Fatma İyice Öztürk ve Emriye Takır, onların yaptığı etkinliklere de katılarak, aralarında gönül köprüsü kurdular. Emekçi kadınlarla bol bol sohbet eden ve mahallede yapılan kış hazırlıklarına destek veren CHP’li kadın yöneticiler, kadın elinin değdiği her işin çok güzel ve anlamlı olduğuna dikkat çektiler.

İstiklal Mahallesindeki hasta ve yaşlı kadınları da ziyaret eden CHP’li yöneticiler, onlardan zor günlerinde yardıma ihtiyaçları olup olmadığını da sorarak, kendilerine her konuda destek olacaklarını ve dertlerine deva bulacaklarını belirttiler.

CHP’li kadın yöneticilerin, İstiklal Mahallesindeki kadınlara yaptığı anlamlı ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını bildiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Burhan Takır’ın eşi Emriye Takır’a ve Fatma İyice Öztürk’e teşekkürlerini sundular.