Yeni stat Pazar günü kapılarını açıyor

Yeni stat Pazar günü kapılarını açıyor

Yeni stat Pazar günü kapılarını açıyor

 

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, “Deplasmanda oynadığımız düzgün zeminli sahalarda oyuncularımızın daha verimli olduklarını gördük. İnşallah yeni stadımız bizlere uğurlu gelir ve Süper Lig yolundaki çıkışımızı burada da devam ettiririz diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

 

Yeşil beyazlıların başarılı teknik direktörü Keleş, yaptığı açıklamada, günden güne oturan bir takım oluşturduklarını ve ilk devreyi lider bitirdiklerini ancak asıl önemli olanın ligin sonunda sezonu lider olarak bitirmek olduğunu söyledi.

 

İlk devrenin sonunda iyi bir grafik yakaladıklarını ve  6 maçtır kazanarak gol yemediklerini aktaran Keleş, “İlk yarıyı lider bitirmek bizim için tabi ki oldukça önemli ancak asıl önemli olan ligin sonunda lider olarak bitirmek. Bunun için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz” dedi.

 

“DAHA ZOR OLACAK AMA TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

 

“Mevcut oyuncularımızın kapasitelerini artırarak kullanamadığımız oyuncularımızdan daha çok faydalanacağız” diyen Keleş, “Sonuçta elimizdeki mevcut kadro ile ligde liderliğe yükselmeyi başardık bu başarıyı onlar getirdi. İkinci devre tabi ki daha zor olacak ancak oyuncularımızın bunu başarabileceğine inancım tam takımıma sonuna kadar güveniyorum” ifadesinde bulundu.

 

“BİZİM ŞANSIMIZ HERKESTEN DAHA ÇOK”

 

Keleş, Giresun’da yarım asra yakın bir süredir beklenen Süper Lig özleminin olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

 

“Bizler bu hasreti dindirmek istiyoruz. Şansımızın herkesten daha çok olduğunu düşünüyorum. İnşallah ikinci devrenin ilk maçını yeni stadyumda oynayacağız. Eski stadımızdaki zeminin ağırlığı sebebiyle çok zorluklar çektik. Ancak bu süreçte deplasmanda oynadığımız düzgün zeminli sahalarda oyuncularımızın daha verimli olduklarını gördük. İnşallah yeni stadımız bizlere uğur gelir ve Süper Lig yolundaki çıkışımızı burada da devam ettiririz diye düşünüyorum.”