BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM

BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM

BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM

 

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, “Herkesin yukarıya çıkmak gibi bir hedefi var. Ben mütevazi gitmek istiyorum. Herkesin şampiyon olmak istiyorum dediği yerde biz ayaklarımız yere sağlam bassın istiyoruz” dedi.

 

Karaahmet, önceki akşam beinSport Haber canlı yayınının konuğu oldu ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

 

Hedeflerinin hem mali hem de sportif başarı olduğunu kaydeden Karaahmet, “Takımımız ikinci devreye Antalya’da hazırlanıyor. Hocamızla her gün konuşuyoruz. Takım olduk, birlik ve beraberliği sağladık. Bizim sezon başında birinci hedefimiz ligde kalmaktı. Her kulüp başkanının öncelikli hedefi tabi ki ligde kalmaktır. İlk yarı itibariyle bu hedefi tamamlamış gibi görünüyoruz. Herkesin yukarıya çıkmak gibi bir hedefi var. Ben mütevazi gitmek istiyorum. Herkesin şampiyon olmak istiyorum dediği yerde biz ayaklarımız yere bassın istiyoruz. Herkes şampiyonluk yaşamak ister. Hedefi böyle koyarsanız olmazsa hayal kırıklığı oluyor. Biz yeni bir takım oluşturduk. Ne futbolcumuz ne teknik heyetin üzerine bir yük yüklenmiyoruz. Ligde kalmayı garantileyelim dedik. Onu başarmış bir Giresunspor var. Bugüne kadar mütevazi gittik. Kaybetmemek lazım mütevaziliği. Yaptığımız şeylerin karşılığı olacaktır. Giresunspor’u kulüp yapmak, kurumsallaştırmak ve ekonomik dengeyi oturtmak lazım. Hedeflerimiz içinde bunlar da var” diye konuştu.

 

“OYUNCULARA VE HOCAMIZA TEKLİFLER VAR”

 

Karaahmet, takıma transfer teklifi gelip gelmediği yönündeki soruyu da şöyle yanıtladı:

 

“Futbolcularımıza teklifler var. En önemlisi göz dolduran bir takımımız var. Biz takım olma başarısını gösterdik. Artık bireysel olarak öne çıkan, geçen sene şampiyonluk yaşamış oyuncular, gerek yurtdışından gelenlerle iyi bir takım olduk. Giresunspor şuanda bir futbolcuyu satmayı ya da bir şekilde maddi kazanç için vermeyi düşünmüyor. Kesin kararımız bu. Bunu yapmamız bizim beklentilerimizi başka yere kanalize etmek olur. Süper Lig’den hocamıza dahi teklifler geliyor.”

 

“25 TANE ASLAN PARÇASI VAR”

 

Karaahmet, ikinci yarı ve transfer konusunda da şunları dile getirdi:

 

“İlk yarının rastlantı olmadığını göstermek lazım. Arkadaşlara bunu söylüyorum. Önemli olan zirvede kalıcı olmak. İnşallah biz ikinci yarı bu başarıyı sürdürülebilir olduğunu gösterirsek hedefe ulaşacağız. Biz herhalde ezberleri bozacağız. Transfer tarafında çok olmayacağız gibi. Giresunspor’un borcu var elbette. Onlar ödenecek ama biraz futbolda başka şeyler yaparak ön plana çıkmak istiyoruz. Arkada bekleyenler var oynamak için. Her yeni gelen futbolcu takımı kurtaracak değil. Giresunspor’da 25 tane aslan parçası var. Bekleyen Arda’lar ve Fatih’ler var. Yeni birilerini getirelim ama takım uyumunu bozmamak gerekir. Biz sezon başında hocayla da görüştüğümüzde devre arasını konuşmuştuk. O da titiz bir çalışmayla bu takımı oluşturdu. Ben takımıma güveniyorum.”

 

“NURETTİN CANİKLİ’YE TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Çotanak Spor Kompleksi için heyecanlı olduklarını da kaydeden Karaahmet, “Sayın Nurettin Canikli’ye teşekkür ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Muhteşem bir eser. İnşallah ilk maçta kendisi de orada olacak. Herkes o stadı görecek. Türk futboluna kazandırılmış bir eser. Yeni stat yeni bir başarı. Orada bir tarih yazma şansımız var. İnşallah tarihi orada yazarız ve seneye Süper Lig’de orada olacağız” ifadelerini kullandı.