Şehir girişinde çalışmalar sürüyor

Şehir girişinde çalışmalar sürüyor

Şehir girişinde çalışmalar sürüyor

 

Tirebolu Belediyesi, her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip olan ilçeyi çok daha güzel bir görünüme kavuşturmak için başlattığı proje çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor. Yollar, caddeler ve sokakların; bir şehrin aynası olduğu ilkesinden yola çıkan Tirebolu Belediyesi, daha önce hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesinden sonra, şimdi de Şehir Girişi Projesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Yenilenen yüzüyle halkın büyük beğenisini kazanan Çarşı Mahallesi’ndeki Haymana Caddesi ve sahil yolu kenarındaki şehir merkezine giriş bölümünde yapılan çalışmaları yakından takibe alan ve ilgili caddedeki esnaflarla bir araya gelen Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, yeni projenin hayata geçirilmesiyle ilçe girişinin güzel bir görünüme sahip olacağını belirtti.

 

Takır, burada yapılan çalışmalar sırasında çevre esnaflarının yaşadıkları mağduriyeti anlayışla karşılamaları gerektiğini ifade ederek, “Biz de onlar için çalışıyoruz. Çalışmalarımız sırasında meydana gelen mağduriyeti hoş karşılamalıyız. Bizler, bu projelerle ilçemize modern bir görünüm kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Doğal güzellik ve özellikleriyle bilinen Tirebolu’da, belediye tarafından yapılan yenileme ve güzelleştirme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması yolunda tüm ekiplerin seferber olduğunu da kaydeden Belediye Başkanı Takır, “Yapacağımız çalışmalarla ilçemizin en prestijli caddesi olan Haymana Caddesi’ni nitelikli bir cadde haline getireceğiz” ifadesinde bulundu.