Tirebolu’da Ak Parti’nin adayı Hıdır!

Tirebolu’da Ak Parti’nin adayı Hıdır!

Tirebolu’da Ak Parti’nin adayı Hıdır!

İlçede ve AK Parti Tirebolu Teşkilatı’nda aylardır heyecanla beklenen Belediye Başkanı adayı kim olacak sorusu nihayet yanıt buldu ve Ömer Hıdır’ın adaylığı resmen açıklandı.

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti’de Tirebolu’da Belediye Başkanı adayı kim olacak sorusu, nihayet yanıtını buldu ve Genel Merkezden verilen bilgide, partinin kurucu başkanı iş insanı Ömer Hıdır’ın adaylığı resmen açıklandı. Hıdır’ın adaylığını açıklayan ilk isim AK Parti Tirebolu İlçe Başkanı Tayyip Çamur oldu.

AK Parti Tirebolu Belediye Başkanı adayının açıklanmasından sonra Hıdır, tebrik yağmuruna tutulurken, İlçe Teşkilat binasında düzenlenen toplantıya katılan başkan adayı Ömer Hıdır, İlçe Başkanı Çamur ile tüm aday adayı arkadaşlarına teşekkür ederek, birliktelik mesajı verdi. Mesajını sosyal medya üzerinden de kamuoyu ile paylaşan AK Parti Tirebolu Belediye Başkanı adayı Hıdır, kısa mesajında şu ifadeleri kullandı: “Sn. Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve imzası ile 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Tirebolu ilçemizin AK Parti’den Belediye Başkanı adayı olduğum şahsıma tevdi edilmiştir. Aday adaylığım sürecinde şahsıma desteklerini ve dualarını esirgemeyen herkese ve hassaten hepinize en içten saygı, sevgi, muhabbet ve şükranlarımız sunuyorum. Hep ifade ettiğimiz ve söz verdiğimiz gibi, bu aziz ve kadim şehrimizi hep beraber yöneterek hak ettiği çok daha güzel yerlere birlikte taşıyacağız. Çünkü biz, hazırız ve kararlıyız. 31 Mart’ta Tirebolu için gerçek belediyeciliği birlikte başaracağız” dedi.