Öztürk: “Destek vermeye devam edeceğiz”

Öztürk: “Destek vermeye devam edeceğiz”

Öztürk: “Destek vermeye devam edeceğiz”

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, “‘Devlet millet için vardır’ anlayışı ile hareket ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin yanında olmaya, tüm kesimlere destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Milletvekili Öztürk, esnaf ziyaretinde bulunup, onların yaşadıkları sorunları dinledi.

 

Giresun şehir içinde ve ilçelerde yaptığı esnaf ziyaretlerinin ardından değerlendirmede bulunan Öztürk, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçildiğini hatırlattı.

Öztürk, devlet ve milletin el ele vererek bu zor günleri atlatacağına değinerek, “Salgın sürecinden olumsuz etkilenen vatandaşlarımız, esnaflarımız oldu. Ancak devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek, bu zor zamanlarda hem vatandaşlarımızın hem de iş dünyamızın yanında olduğunu göstermiştir. ‘Devlet millet için vardır’ anlayışı ile hareket ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin yanında olmaya, tüm kesimlere destek vermeye devam edeceğiz. Millet olarak inşallah bu sıkıntılı salgın döneminin üstesinden geleceğiz, ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz” dedi.

 

“Esnafımız başımızın tacıdır” diyen Öztürk, “AK Parti olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz günün her saatinde hangi konuda olursa olsun sorunlarına çözüm üretmemiz için bizimle görüşebilirler. Vatandaşlarımızın huzur ve rahatı için çalışıyoruz” ifadesinde bulundu.