Vali Ünlü’den bayram ziyaretleri

Vali Ünlü’den bayram ziyaretleri

Vali Ünlü’den bayram ziyaretleri

Giresun Valisi Enver Ünlü, Kurban Bayramı nedeniyle görevi başında olan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini Giresun Şubesi, Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sevgi Evleri ve Huzurevi, Şehit Ümit Kılıç’ın ailesi ile Gazi Haşim Reçber’e ziyarette bulunup, bayramlarını kutladı.

Vali Ünlü, bayramın birinci günü  önce 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret edip burada görevli personellerle bayramlaştıktan sonra Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü de ziyaret ederek herhangi bir olumsuzluğa karşı teyakkuz halinde bulunan itfaiye personelleri ile bayramlaştı.

“Bütün acil durumlar için 24 saat görev başında olan 112 Acil Çağrı Merkezimizin fedakâr personelleriyle ve kutsal bir vazife ifa ederek sadece yangınlarda değil, tüm acil durumlarda ve doğal afetlerde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için var gücüyle çalışan itfaiye teşkilatının fedakâr personelleriyle bayramlaştık” diye Vali Ünlü, ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini Giresun Şubesi’ni ziyaret etti.

Şube Başkanı Hayrettin Akgün ve dernek üyelerinin bayramını kutlayan Vali Ünlü, “Şehitlik ve gazilik en hassas olduğumuz kavramlardır. Rabbim onların kıymetli emanetlerine her zaman layıkıyla sahip çıkabilmeyi nasip eylesin” dedi.

Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, görevi başındaki sağlık çalışanları ve hastalarla bayramlaşan Vali Ünlü, “Dünyayı etkisi altına alan zorlu salgın sürecinde fedakârlıkla en ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ettik” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramının ikinci gününde Giresun Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarla, Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, bayramlarını kutlayan Vali Ünlü, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Geleceğimiz, umudumuz, hayallerimiz, iyikilerimiz. Bugün Giresun Çocuk Evleri Sitesinde kalan, her şeyden çok sevdiğimiz ve önemsediğimiz kıymetli evlatlarımızla bayramlaştık. Bayramın tadı da en çok onlarla birlikte çıkıyor. Hayatımızın her alanında varlıklarıyla güç bulduğumuz, bilgi ve tecrübeleri ile geleceğimizi aydınlatan Giresun Huzurevindeki kıymetli büyüklerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutladık, tecrübelerinden istifade ettik. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

Vali Ünlü ve eşi Sema Ünlü ile birlikte şehit ve gazi ailelerini de ziyaret ederek bayramlaştı.

Gazi Haşim Reçber ve Şehit Piyade Er Ümit Kılıç’ın ailesini ziyaret ederek bir süre sohbet eden Vali Ünlü, “1993 yılında Şırnak'ta vatani görevini ifa ederken aziz milletimizin nezdindeki en muteber mertebeye erişen Gazimiz Haşim Rençber'i evinde ziyaret ederek bayramını kutladık. Mukaddesat söz konusu olduğunda ardına bakmadan şehadete koşan tüm yiğitlerimizden Allah razı olsun. 1999'da Tunceli'de hainlerle girilen çatışmada şehadete eren P. Er Ümit Kılıç'ın değerli ailesiyle bayramlaştık” açıklamasında bulundu.