Galibiyet hasreti 9 maça çıktı

Galibiyet hasreti 9 maça çıktı

Galibiyet hasreti 9 maça çıktı

 

Spor Toto Süper Ligde 25’inci haftanın açılış maçını kendi saha ve seyircisi önünde Fatih Karagümrük ile oynayan Bitexen Giresunspor, 2-0 öne geçtiği mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrılırken; 3 puan hasretini 9 maça çıkardı.

 

Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanan maça istekli başlayan Giresunspor, 19’uncu dakikada geliştirdiği ilk tehlikeli atakta penaltı kazandı. Mejia’nin sol taraftan ceza alanına ortaladığı topa  Biraschi eliyle müdahale edince, orta hakem Kadir Sağlam, beyaz noktayı gösterdi. Atışı kullanan Bajic, topu ve kaleciyi ayrı köşelere yolladı: 1-0.

 

Maçın başlarında öne geçen ve seyircisiyle bütünleşen Giresunspor karşısında ilk atağını 27’nci dakikada yapan konuk ekipte Diagne, bir anda boş kaldı, bu oyuncunun kaleye yöneldiği pozisyonda yerinde bir müdahale gelen Ramon, tehlikeyi önleyen isim oldu.

 

Ev sahibi ekip 40’ıncı dakikada soldan Savicevic ile başlattığı atakta Bajic-Sainz ikilisinin verkaçı sonrasında Karagümrük kalesine indi ve son olarak Sainz’in vuruşuyla skoru 2-0 yaptı.

 

Devrenin bu skorla bitmesi beklenirken, Mejia’ın 18 dışında rakibine yaptığı faul atışında önemli bir fırsat yakalayan konuk ekip Levent Mercan’ın şık vuruşuyla skoru 2-1’e getiren golü attı.

 

Mutlak kazanması gereken karşılaşmanın ikinci yarısına moralli başlayan konuk ekip Karagümrük, 56’ncı dakikada geliştirdiği atakta Ozdoev’e 18 içinde Ramon’un yaptığı müdahale sonrasında penaltı kazandı. Ceza atışında topun başına geçen kaptan Borini, temiz bir vuruşla topu yerden ve sol köşeden ağlara gönderdi.

 

Bu gol herkesi şoke ederken, oyuna yeniden asılan Giresunspor, 70’inci dakikada önemli bir pozisyon yakaladı. Bajic’in kafayla indirdiği topa Sainz sert vurdu, ancak iyi yer tutan kaleci Batuhan gole izin vermedi. Bundan sonraki bölümlerde yapılan oyuncu değişiklikleri sonuca etki etmedi ve maç da karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.

 

Ateş çemberinden çıkamayan yeşil-beyazlılar puanını 23’e çıkarırken önümüzdeki haftayı maç yapmadan geçirecekler.