Keleş: “Her maç tarih yazıyoruz”

Keleş: “Her maç tarih yazıyoruz”

Keleş: “Her maç tarih yazıyoruz”

 

Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, Adanaspor engelini de 3 puanla aşmaları halinde Süper Lig hedefine yüzde 80 yaklaşmış olacaklarını ifade etti.

 

Keleş, yaptığı açıklamada, Ankaraspor’u yenerek 11 maçı üst üste kazandıklarını dile getirerek, “Bu sene rekorları alt üst ediyoruz. 11 maç üst üste kazandık. Kulüp olarak uzun süre yenemediğimiz takımları yendik, puan olarak çok başarılıyız. İnşallah güzel bir sonla bitiririz. Her maç bir tarih yazıyoruz. Ankaraspor maçı 1-0 bitti ama oyunu daha önce de koparabilirdik. Biz ikinci golü bulamadığımız için rakibin direnci biraz arttı. Onlar artık ligde son kozlarını oynuyorlar. Yeni bir takım kurmuşlar. Bayağı dirençlilerdi. Çok pozisyonlarımız var ama sadece birini değerlendirebildik” dedi.

 

Çarşamba günü Adanaspor, hafta sonu ise Altay ile karşılaşacaklarını hatırlatan Keleş, Adanaspor’u yenmeleri halinde Süper Lige çıkma şanslarının yüzde 80’e çıkacağını kaydetti.

 

Keleş, şunları söyledi:

 

“Her maç bizim için final. Rakiplerimiz birbirleriyle oynuyor. Eğer Adanaspor deplasmanından da 3 puanla dönmeyi başarabilirsek bu işi yüzde 80 görmüş oluruz. Biz hesabımızı 65 puan üzeri yapmıştık. Lig ikincisi Samsunspor, üçüncü sıradaki İstanbulspor’u deplasmanda yendi ve baraj biraz daha aşağıya düşmüş oldu. Bizim hedefimiz her maçta 3 puan olacak. Bu saatten sonra iyi oyun, kötü oyun ayırt etmiyoruz. Mücadele ön planda olacak. Sonuç odaklı oynayacağız. Ligin transfer yapmayan 3 takımından biriyiz. 13-14 oyuncuya yük biniyor. Maçların tempolarının yüksek olması bizi zaman zaman zorluyor ama bu haftalar 3 puanın alınması gereken haftalar.”