Giresunspor Beşiktaş ile yenişemedi 0-0

Giresunspor Beşiktaş ile yenişemedi 0-0

Giresunspor Beşiktaş ile yenişemedi
0-0

 

Süper Ligin 33’üncü haftasında evinde Beşiktaş’ı ağırlayan GZT Giresunspor, çok sayıda gol pozisyonu yakaladığı maçta rakibini elinden kaçırırken, Çotanak Spor Kompleksi’ndeki zorlu mücadele golsüz sona erdi ve takımlar birer puanla yetindi.

Süper Ligde ateş çemberinin üstünde yer alan GZT Giresunspor, 33’üncü haftanın maçında güçlü rakibi Beşiktaş’ı elinden kaçırırken; sezonun seyirci rekorunun kırıldığı zorlu mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. 

Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan mücadele golsüz eşitlikle sona ererken, Giresunspor, ligdeki puan sayısını 40’a çıkardı ve rahat bir nefes aldı.

Konuk ekip Beşiktaş’ın vuruşuyla başlayan maçta ilk tehlikeli atak girişimini 8’inci dakikada Suleymanov ile yakalayan ev sahibi Giresunspor, ardından Chiquinho ile girdiği önemli pozisyonlardan sonuç alamadı. Konuk ekip Beşiktaş’ın 18’inci dakikada Batshuayi ile yakaladığı ilk tehlikeli pozisyonda kaleci Okan gole izin vermedi. Bir süre orta alan mücadelesine dönüşen oyunda ilk yarının sonları konuk ekibin ataklarıyla geçerken; 45’inci dakikadaki Beşiktaş atağında Ghezzal’in nefis şutunda topa son anda parmaklarının ucuyla uzanan kaleci Okan, ilk yarının golsüz kapanmasını sağlayan isim oldu.

İkinci yarının ilk bölümlerinde Beşiktaş karşısında daha iyi olan ve pozisyonlar bulan Giresunspor, bu pozisyonlarda beklenen golü bulamadı. Karşılaşmanın son 15 dakikalık bölümü konuk ekibin baskısı altında geçerken; gününde olmayan Beşiktaş’ı elinden kaçıran Giresunspor, 90 dakikayı golsüz eşitlikle tamamladı ve böylece bu önemli mücadelede taraflar sahadan birer puanla ayrıldılar. 

Giresunspor’un 34’üncü haftada İstanbul’da Karagümrük ile puan mücadelesi verecek.

Stat: Çotanak Spor Kompleksi

Hakemler: Arda Kardeşler, Ali Saygın Ögel, Süleyman Özay

GZT Giresunspor: Okan, Hayrullah, Sergen, Perez, Aziz Behich, Traore, Flavio, Sergio (Dk. 77 Muhammed), Suleymanov (Dk. 89 Zeki Yavru), Chiquinho, Umut Nayir (Dk. 66 Balde)

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Rosier, Montero, Rıdvan (Dk. 77 Umut Meraş), Josef De Souza, Can Bozdoğan (Dk. 56 Pjanic), Ghezzal, Teixeira (Dk. 56 N'Koudou) , Batshuayi (Dk. 77 Güven)

Sarı Kartlar: Sergen Piçinciol (GZT Giresunspor), Necip Uysal (Beşiktaş)