Deprem kayıplarına TFF’den başsağlığı mesajı

Deprem kayıplarına TFF’den başsağlığı mesajı

Deprem kayıplarına TFF’den başsağlığı mesajı

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu, depremde hayatını kaybeden, futbolcu, teknik adam, hakem ve gözlemciler için başsağlığı mesajı yayımladı.

 

TFF’den yapılan açıklamada, “TFF Kadınlar 3. Lig kulüplerinden 5 Ocak Demirspor futbolcusu Elif Berra Uzun, TFF Kadınlar 3. Lig kulüplerinden Beykentspor futbolcusu Buse Coşkun, Yerel Amatör Lig kulüplerinden Derik Spor'un kalecisi Muhammed Seyyid Orhan, TFF 2. Lig kulüplerinden İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt, Kahramanmaraş İstiklal Spor'un futbolcusu Burhanettin Sever, Kahramanmaraş'ta il hakemi olan Furkan Kürşad Demir, Gaziantep'te il gözlemcisi olan Cevdet Karakurt, Hatay'da aday hakemlerimiz Cevher Çakmak ve Ceren Çakmak kardeşler, yine Hatay'da il hakemi olan Hasan Bihan ve bölgesel yardımcı hakem Eyyup Saydam ile Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi kulüplerinden Onvo Hatayspor'un 2008 doğumlu futbolcusu Verda Demetgül'ün ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

 

Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz.

 

Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun, bu acılar bir daha yaşanmamak üzere son bulsun” ifadelerine yer verildi.