Off-Road Coşkusu Şebinkarahisar'da Yaşanacak

Off-Road Coşkusu Şebinkarahisar'da Yaşanacak

Off-Road Coşkusu Şebinkarahisar'da Yaşanacak

2023 Karadeniz Offroad Kupası'nın 2. ayağı, 15-16 Temmuz tarihlerinde Şebinkarahisar'da gerçekleşecek.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), 2023 yılı mahalli yarış takvimini belirledi. Bu zamana göre, heyecan dolu bir Off-Road serisi olan Karadeniz Off-Road Kupası 5 farklı şehirde gerçekleşecek yarışlardan oluşacak.

Giresun Off-Road Kulübünün organize edeceği Şebinkarahisar yarışları 3 gün sürecek. Yurtiçinden ve yurtdışından katılımcıların olacağı, 3 gün sürecek organizasyonda; ilk gün hazırlık, 2. gün orman etabı ve 3. gün seyircili gösteri etapları düzenlenecek.

Giresun Offroad Kulübünün, Ulusal Offroad Turnuvasına aday etap olarak gösterdiği, Şebinkarahisar etabı için ilçe halkı da heyecanla bekliyor. Yarışmacılar da şampiyona için hazırlıklarına başladı.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Giresun Offroad Spor Kulübü Başkanı Sinan Çelebi ve kulüp yöneticisi Erhan Güneysu, Spor Şube Müdürü Ali Dodur ile birlikte,  Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan'ı ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında; 15-16 Temmuz 2023 tarihlerinde Şebinkarahisar İlçesinde yapılması planlanan  “2023 Karadeniz Offroad Kupası 2.Ayak Yarışı“ organizasyonun iş ve işlemleri üzerine değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

Karadeniz Offroad Cup'ın belirlenen yarış tarihleri ve kulüpleri;

1- 24/25 Haziran: Murgul Offroad

2- 15/16 Temmuz: Giresun Offroad (Şebinkarahisar)

3- 30 Eylül / 01 Ekim: Ünye Offroad

4- 28/29 Ekim: Ardeşen Offroad

5- 25/26 Kasım: Ordu Gezenbilir Offroad