EREN BAŞKANLIĞA YAKIN

EREN BAŞKANLIĞA YAKIN

Giresunspor Olağan Genel Kurulu yarın tesislerde yapılacak. Kongre öncesi adaylığını açıklayan mevcut başkan Sacit Ali Eren, en güçlü aday olarak görülüyor.

Kongreye artık sayılı saatler kala liste çalışmaları da iyice alevlendi. Daha önce yeniden aday olacağını açıklayan mevcut başkan Sacit Ali Eren’in listesinin hemen hemen tamam olduğu biliniyor. TÜFAD Giresun Şubesi de listesini oluşturabilmek için görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

Diğer taraftan kongrede üçüncü bir listenin daha çıkabileceği iddia edildi ancak bu listenin kamuoyunda ve Giresunspor genel kurul üyelerinden yeterli desteği alamadığı için rafa kaldırıldığı kaydedildi.

Bu gelişmeler değerlendirildiğinde yarın öğleden sonra yapılacak olan Giresunspor kongresinde mevcut başkan Sacit Ali Eren’in başkanlığa en yakın aday olarak ortaya çıkıyor.

Öte yandan Eren, çarşamba günü yapılacak olağan genel kurul ikinci oturumu öncesi listesini büyük oranda şekillendirdi. Eren’in birbirinden önemli isimlerin olduğu bilgisine ulaşılan yönetim kurulu listesini, kongrede açıklayacak.

Giresunspor teknik direktörü Erkan Sözeri ile sürekli görüşme halinde olan Eren’in, Sözeri’nin raporu doğrultusunda iç ve dış transferde izlenecek yol haritasını da şekillendirdiği ifade edildi. Eren’in kongrede yeniden başkanlığa seçilmesi halinde 2019-2020 futbol sezonu için hemen kolları sıvayacağı ve transfer çalışmalarına başlayacağı bildirildi.