Bulancak MHP’de Başkan Tanju Alparslan güven tazeledi

Bulancak MHP’de Başkan Tanju Alparslan güven tazeledi

Bulancak MHP’de Başkan Tanju Alparslan güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı Genel Kurulu Doğa Piknik Düğün Salonunda yapıldı.

Yerel seçimler öncesi il ve ilçe genel kurullarını yaparak seçimlere hazırlanan MHP’de Bulancak İlçe Başkanlığı Genel Kuruluna partililer büyük ilgi gösterdi.

MHP Bulancak 14. Genel Kurulu Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra genel kurul için divan kurulu üyeleri seçildi. Divan kurulu başkanlığına MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Katip Üyeliklerine MHP Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş, Mahmut Güçtaş, ve Nafız Sarıtaş seçildi.

Divan Başkanı Milletvekili Konal, genel kurula katılanları selamladıktan sonra genel kurulun gündemi hakkında bilgi verdi. Seçim öncesi gündeme alınan faaliyet raporu ve hesap raporları okunarak oylama ile kabul edildi.

Raporların okunması sonrası Divan Başkanı Milletvekili Konal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajını okudu.

Mevcut Başkan Tanju Alparslan’ın konuşması sonrası seçime geçildi.

Yapılan oylama sonunda Başkan Alparslan’ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mahmut Güçtaş, Abdullah Ayvaz, İlhan Yaman, Ali Karataş, Mesut Pekdemir, Hüseyin Yoğunali, Turgay Cihaner, Onur Koç, Cemal Kılıç, Gökhan Ödemiş, Yüksel Gündoğar, Temel Çetintemel, Kahraman Anapa, Uğur Goloğlu, Günaydın Üstündağ, Tuncel Pekdemir, Reşat Bayrak, Nevzat Kılınç.  72 kişi ise il delegeliğine seçildi.

Genel Kurula Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, MHP Giresun milletvekili adayları Hami Pekdemir, Fatih Meşe, Giresun yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda partili de katıldı.