‘Askıda gıda’ kampanyasına 46 marketten destek

‘Askıda gıda’ kampanyasına 46 marketten destek

‘Askıda gıda’ kampanyasına 46 marketten destek

 

Giresun Valisi Enver Ünlü’nün talimatıyla geçtiğimiz gün uygulamaya koyulan ‘askıda gıda’ kampanyasına 46 yerel marketin destek verdiği bildirildi.

 

 

Vali Enver Ünlü, ‘askıda gıda’ kampanyasına destek veren zincir marketleri ziyaret ederek, firma sahiplerine teşekkür etti.  

 

Kampanya kapsamında anlaşmalı iş yerlerine teşekkür ziyareti gerçekleştiren Vali Ünlü, yaptığı açıklamada, “İşbirliği yapan marketlerimize ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Depremzede kardeşlerimiz için Valiliğimizle anlaşmalı iş yerlerinden alacağınız ürünlerle siz de destek olabilirsiniz. Paylaşmak en büyük zenginliktir” ifadelerine yer verdi.

 

“Askıda gıda” kampanyası ile ilgili firma sahiplerinden bilgi alan Vali Ünlü’nün ziyaretinde Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu da hazır bulundu.

 

“Askıda gıda” kampanyası kapsamında Giresun’da hizmet veren iş yerleriyle Giresun Valiliği arasında ‘Depremden Etkilenen İllerimizde Yaşayan Vatandaşlarımıza Yardım Amacıyla Askıda İhtiyaç Malzemesi Temini Protokolü’ imzalanırken kampanyaya şu marketlerin destek verdiği belirtildi:

 

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 6'sı ilçelerde olmak üzere 11 şube, Afta Market 1'i Bulancak ilçesinde olmak üzere 8 şube, Apaydın Market 1'i Bulancak ilçesinde olmak üzere 7 şube, Fiskomar 8'i ilçelerde olmak üzere 18 şube ve Bulancak ilçesindeki 2 şube Haşim Market.

 

MARKETE EMANETE BIRAKILAN ÜRÜNLER DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILACAK

 

“Askıda gıda” kampanyasında imzalanan protokolün altı ay süreyle geçerli olacağının aktarıldığı açıklamada, kampanyayla ilgili de şu bilgiler verildi:

 

“Kampanyayla birlikte olağanüstü halde ve seferde, tabii afetlerde ve yangınlarda uğranılacak felaketi gidermek, dayanışma duygusunu geliştirmek, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları kısmen de olsa gidermek maksadıyla kurumlar arasında karşılıklı yardım ve iş birliğinin sağlanmasını amaçlamaktadır.

 

Kampanya kapsamında ‘Askıda Gıda Depremzede Kardeşlerine Destek Ol’ afişini gördüğünüz marketlerden Valiliğimize teslim edilmek üzere afişteki ürünlerden istediğiniz kadar satın alarak marketlerde (emanete) bırakabilirsiniz. Valiliğimiz ile anlaşması olan marketlerden satın aldığınız ürünler görevlilerimizce marketlerden teslim alınarak depremzede kardeşlerimize ulaştırılacaktır.”