Bozbağ maçtan umutlu

Bozbağ maçtan umutlu

Bozbağ maçtan umutlu

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, pazartesi akşamı oynanacak olan Gençlerbirliği maçından puan ya da puanlarla döneceklerini söyledi.

Bozbağ, yaptığı açıklamada, takım olarak sakatlıklardan dolayı sıkıntılı günler geçirdiklerini ifade ederek kısa zamanda bunu atlatarak güzel günlere yelken açmak istediklerini kaydetti.

Bu kadar sakatlığın normal olmadığını aktaran Bozbağ, görev verilen oyuncuların da en iyi mücadeleyi sahaya yansıtacağından emin olduğunu belirtti.

Gençlerbirliği’nin kadro olarak çok güçlü olduğunu ancak Giresunspor’un da iyi bir ekibe sahip olduğuna işaret eden Bozbağ, maçla ilgili şunları kaydetti:

“Çok güçlü bir rakip ve zaten bulunduğu konum bunu kanıtlıyor. Başkent deplasmanına namağlup olan liderden puan veya puanlar almaya gideceğiz. Biz hiçbir zaman pes etmedik, etmeyeceğiz de. Ligde daha on maç oynandı. Bazı şanssızlıklar yaşadık ama ilk 6 ile aramızda sadece 2 puanlık fark var. Biz bu farkı kapatacağımıza inanıyoruz ve bu yönde ekip olarak çalışıyoruz. Gençlerbirliği maçından da puan alarak rakibimizi üzmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Yeter ki camiaya destek olunsun yeter.”