Deplasmanda kazanılan 1 puan iyidir

Deplasmanda kazanılan 1 puan iyidir

Deplasmanda kazanılan 1 puan iyidir

Spor Toto Süper Lig'in 15’inci haftasında konuk olduğu Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, mücadele boyunca takım savunmasını iyi yaptıklarını ifade ederek, deplasmanda kazandıkları 1 puanın kendileri için iyi olduğunu dile getirdi.

Keleş, kaybetmemek için sahaya çıktıklarını, maça iyi başladıklarını, takım savunmasını da iyi yaptıklarını anlatarak, iki stoperlerinin cezalı olmasına rağmen rakibe çok fazla net pozisyon vermediklerini belirtti.

Hakan Keleş, şu açıklamaları yaptı: 

“Ligde iyi bir gidişatımız vardı. Lige verilen aradan sonra Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendik ama bizim için lig daha önemli. Kaybetmemek önemliydi burada. Maça iyi başladık, takım savunmasını iyi yaptık. İki stoperimiz cezalıydı bugün, buna rağmen rakibe çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Girdiğimiz net pozisyonlar vardı, kazanabilirdik, öne de geçebilirdik fakat rakibimiz öne geçti. Son dakikalarda bizim bulduğumuz golle de maç berabere bitti. Deplasmanda kazanılan 1 puan bizim için iyi. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, inanılmaz şekilde özverililerdi, coşkululardı, savunmayı iyi yaptılar. Atakları sonlandıramadık, dönen toplarda biraz sıkıntılar yaşadık. Önümüzde evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçı var, o maça hazırlanacağız.”