Musiki kursuna yoğun ilgi

Musiki kursuna yoğun ilgi

Tirebolu İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Türk Sanat Müziği Kursu’na yoğun ilgi olduğu bildirildi. Haftada iki gün yapılan musiki kursunda Cihan Unat öğretmenlik yapıyor.

Belediye Düğün Salonunda devam eden kurs çalışmalarının, her hafta Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirildiği kaydedilirken; kurs çalışmalarında Tirebolulu müzisyen Sezai Ekmekçi de asistan olarak görev yapıyor. Tirebolulu müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Türk Sanat Müziği Kursu’nun, Şubat veya Mart ayına kadar devam edeceği ve kurs sonunda da ilçede bir konser verileceği ifade edilirken; kurs eğitmeni Unat nezaretinde hazırlıklarını sürdüren kursiyerler, daha şimdiden Şubat veya Mart ayında verilecek konserin heyecanını yaşıyorlar.

Tirebolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün açmış olduğu musiki kursuna özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiğini bildiren yetkililer, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Türk Sanat Müziği Korosu’ndan Şubat veya Mart ayında muhteşem bir konser beklediklerini ifade ettiler.