Kaynarca Sapağına önlem alınması isteniyor

Kaynarca Sapağına önlem alınması isteniyor

Kaynarca Sapağına önlem alınması isteniyor

 

 

Tirebolu’daki Kaynarca Sapağında yeni bir kaza daha meydana geldi ve iki aracın çarpıştığı bu kazada 2 kişi yaralandı. Tirebolu Tünellerinin batı girişindeki sapakta meydana gelen trafik kazası, çevrede büyük korku yaratırken; yöre sakinleri ve vatandaşlar, söz konusu sapak için acilen önlem alınmasını istediler.

 

Edinilen bilgiye göre, Espiye istikametinden Tirebolu yönüne seyretmekte olan M.T. idaresindeki 28 RA 194 plakalı otomobil, Kaynarca Sapağından yola girmek isteyen E.S. yönetimindeki 29 AZ 556 plakalı otomobile hızla çarparak, yolda takla attı ve kaza yerinden 50 metre uzaklıktaki bulunan tabelaya bindirerek yolda ters döndü. Olayın ardından kaza yerine gelen ekipler, yolda ters dönen ve camları kırılan araçtaki 2 kişiyi kurtararak, hastaneye sevk ettiler.

 

Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken; olay yerine gelen çevre sakinleri ve vatandaşlar, Kaynarca Sapağında sık sık trafik kazası meydana geldiğinden şikayet ederek, söz konusu sapakta gerekli trafik önlemlerinin alınmasını istediler.

 

Yöre sakinleri, ilgili sapakta herhangi bir işaret olmadığı için, burada sık sık kaza olduğuna vurgu yaparak, “Karayolları, bu sapakta neden önlem almıyor. Burada hemen hemen her gün maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar meydana geliyor. İlla ki bir facia mı olması gerekiyor. Bu sapakta acilen gerekli önlemler alınmalı ve kazaların önüne geçilmesi lazım. Buradan Karayolları yetkililerine bir kez daha sesleniyor ve Kaynarca Sapağına ışıklı sistem kurulmasını istiyoruz” dediler.