İlköğretim Haftası kutlandı

İlköğretim Haftası kutlandı

İlköğretim Haftası kutlandı

 

Tirebolu’da İlköğretim Haftası’nı kutlama programı, Karaahmetli Öğretmen Gürbüz Alpay İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Kutlamalara İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan da katıldı.

 

Tirebolu’da İlköğretim Haftası münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce çelenk sunma töreni yapıldı. Buradaki törenin ardından İlçe Kaymakamı Kotan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz ve diğer daire amirleri Karaahmetli Köyü’ne geçerek, törene katıldılar. Köydeki okulun bahçesinde gerçekleşen tören öncesinde öğrenciler, Kaymakam Kotan ve diğer konukları çiçeklerle karşıladılar.

 

Okul müdürü Murat Semiz’in konuşmasıyla başlayan törende, Kaymakam Kotan, yeni eğitim-öğretim yılına başlanmasıyla ilgili temsili olarak ders zilini çalarken; öğrencileri sınıflarında ziyaret edip, onlarla eğitim üzerine sohbet etti. Çok sayıda davetli ve köydeki velilerin de katıldığı törende, öğrenciler İlköğretim Haftasıyla ilgili şiirler okuyup, halk oyunları gösterileri sundular. İlköğretim Haftası kutlamaları dolayısıyla adeta bayram yerine çevrilen okul bahçesinde Karaahmetli’li öğrenciler büyük mutluluk yaşadılar.

 

Kaymakam Kotan ve diğer daire amirleri, öğrencilerin mutluluğuna ortak olurlarken; okul müdürü Semiz, Tirebolu’da bu yıl İlköğretim Haftası’nı kutlama programının okullarında yapılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, başta kaymakam ve ilçe milli eğitim müdürü olmak üzere diğer tüm katılımcılara teşekkür etti.