Kaymakam Kotan, halkı dinliyor!

Kaymakam Kotan, halkı dinliyor!

Kaymakam Kotan, halkı dinliyor!

Tirebolu’da mahalle gezilerini sürdüren Kaymakam Dr. Muhammed Lütfi Kotan, hafta başında Çarşı Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu. Son ziyaretinde Çarşı Mahallesi sakinleriyle bir çay ocağında bir araya gelen Kaymakam Kotan, mahallede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Beraberinde kurum müdürleriyle birlikte Çarşı Mahallesi Muhtarı Ahmet Sarıyar ve mahalle halkıyla buluşan Kaymakam Kotan, ilgili kurum müdürlerine, vatandaşlardan dinlediği sorunların çözümü için talimat verirken; mevcut sorunların çözümünde mahalle halkına Kaymakamlık olarak da destek vereceklerini belirtti.

Kaymakam Kotan, Çarşı Mahallesi’ne ziyaretten sonra yaptığı kısa değerlendirmede, “Kaymakamlık olarak mahalle ve köylerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyip tespit ediyoruz. Bu sorunların çözümü için de ilgili birimlere gerekli talimatları veriyoruz. Bu ziyaretimiz kapsamında bize kucak açan Çarşı Mahallesi muhtarına ve mahalle halkına, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.