Kazım Karabekirli öğretmenlere başarı belgesi

 Kazım Karabekirli öğretmenlere başarı belgesi

2018-2019 eğitim-öğretim yılında akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı bir dönem geçiren Tirebolu Kazım Karabekir Ortaokulu’nda, tüm öğretmenlere İlçe Kaymakamı Salih Yüce tarafından başarı belgesi verildi.

Kazım Karabekir Ortaokulu’nda öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Yüce, beraberinde öğretmen eşi Mina Yüce ve Garnizon Komutanı Hakan Baştürk ile birlikte, öğretmenler odasında toplantı yaptı. Kazım Karabekirli yönetici ve öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam Yüce, tüm öğretmenleri başarı belgesiyle taltif ederken; öğretmenlik mesleğinin önemini vurguladı.

Okulda gerçekleşen toplantı sonunda Kazım Karabekirli tüm öğretmenlere başarı belgesi veren Kaymakam Yüce; vatanına, milletine bağlı, bayrağına sevdalı, milli ve manevi değerleri özümseyen ve ülkesini daha da ileriye taşıyacak nesillerin öğretmenler tarafından yetiştirildiğine dikkat çekerek, başarılı bir dönemi geride bırakan Kazım Karabekirli öğretmenleri kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Öğretmenlerinin geride bıraktığımız dönemde gösterdiği başarıdan dolayı İlçe Kaymakamı Yüce tarafından ödüllendirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürü Vuruşan, Kaymakam Yüce’ye ve öğretmenlere teşekkürlerini sundu ve tüm meslektaşlarına iyi tatiller diledi.