TİRDEF’ten, Haymana’daki açılışa davet!

TİRDEF’ten, Haymana’daki açılışa davet!

TİRDEF’ten, Haymana’daki açılışa davet!

 

Tirebolu Dernekler Federasyonunun (TİRDEF) öncülüğünde gerçekleştirilen Tirebolulu Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan’ın, Ankara Haymana’daki Anıt Mezarı ve Şehitlik için yapılacak açılış törenine geniş bir katılımın sağlanması yolunda TİRDEF tarafından oluşturulan heyet üyeleri, Giresun’daki kaymakamlıklara ve belediye başkanlıklarına ziyarette bulunuyorlar.

 

TİRDEF’in davetini iletmek üzere ilçeleri tek tek dolaşan Genel Başkan Yardımcısı İsmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Akyıldız, ilçelerdeki belediye başkanlarıyla bir araya geldiler.

 

Tirebolu’nun “Kardeş Şehri” Haymana’da 13 Eylül 2021 tarihinde yapılacak olan açılış töreni için hummalı bir çalışma yürüten TİRDEF’li yöneticiler, Giresun ve ilçelerindeki tüm kaymakamlarla belediye başkanlarını törene davet ediyorlar. Hemen hemen hergün bir ilçeyi ziyaret eden TİRDEF’li yöneticiler, bugüne kadar Görele, Bulancak, Güce, Dereli, Keşap, Doğankent ve Espiye’de bilgilendirme yaparak, kendilerini 13 Eylül’deki açılışa beklediklerini bildirdiler.

 

TİRDEF Heyetinin ilçe ziyaretlerine devam edeceği belirtilirken; federasyonun genel başkanı Necdet Demirel, şu açıklamayı yaptı:

 

“Milli Mücadele Kahramanımız Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan adına Kardeş Şehrimiz Haymana’da yapılan anıt mezar ve Giresunlu şehitlerimiz için yaptırılan şehitliğin 13 Eylül 2021’de gerçekleştirilecek açılış töreni için tüm Giresunlu hemşerilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimizi ve yerel basınımızı da ziyaret ederek, bilgilendirme yapıp davetimizi bildireceğiz. Giresun ve ilçelerinden açılışa gitmek isteyenler için belediyelerimizden özel araç temin edeceğiz. 13 Eylül’de Haymana’da, ebediyete göç etmiş atalarımızı şanlarına yakışır bir törenle anmış olacağız. Bu büyük organizasyona tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.”