Kadın kooperatiflerine destek istedi

Kadın kooperatiflerine destek istedi

Kadın kooperatiflerine destek istedi

 

 

CHP Genel Merkezdeki Grup Toplantısı için Ankara’ya giden CHP Tirebolu İlçe Başkanı Fatma İyice Öztürk, toplantı sonrasında önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sonra da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamlarında ziyaret etti.

 

CHP Tirebolu İlçe Başkanı İyice, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş ile ilçede kurulan Kadınlar Kooperatifiyle ilgili görüşmelerde bulunarak, bu konuda kendilerinden destek istedi.

 

Bu arada, CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Füsun Sönmez ve Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü ile de görüşen İyice, Kadınlar Kooperatifi konusunda yetkililerden bilgiler aldı.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Başkan Yavaş’a, kendisine gösterdikleri sıcak ilgiden ve misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini bildiren CHP Tirebolu İlçe Başkanı İyice, “Grup Toplantısına katılmak üzere gitmiş olduğum başkentten çok olumlu izlenimlerle dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. İlçemizde kurduğumuz Kadınlar Kooperatifiyle ilgili destek için, hem Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na hem de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yavaş’a, ilçemiz ve teşkilatımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.