Havalimanında haksız rekabet!

Havalimanında haksız rekabet!

Havalimanında haksız rekabet!

 

 

MHP Belediye Meclis Üyesi Gökhan Bozalioğlu, Giresun ve Ordu illerinin ortak olarak kullandığı havalimanına, Giresunlu taksicilerin alınmamasına tepki gösterdi.

 

Bozalioğlu, yaptığı açıklamada, “Giresun’un Piraziz ilçesi ve Ordu’nun Gülyalı ilçeleri arasında inşa edilmiş ve 2015 yılında hizmete açılmış, iki ilin ortak kullanımında olan ve ilk temelleri atılırken iki ilinde her konuda ortak kullanacağı belirtilen ve söylenen havalimanına, Giresunlu taksicilerin alınmaması anlamsız olduğunu kadar haksız rekabet oluşmasına da neden olmuştur” dedi.

 

Giresunlu taksicilerin havalimanına girdiklerinde her defasında sorunla karşılaştıklarını, randevulu yolcularını bile alamadıklarını ve bekleme yapmalarına izin verilmediğine dikkat çeken Bozalioğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

 

“Giresunlu taksiciler adalet istiyor, havalimanına 28 plakalı taksicilerin alınmaması bir ayrımcılıktır, bu sorunun bir an önce çözülmesi artık elzem olmuştur, artık tabeladaki ‘Giresun’ yazısına, halkına ve esnafına haksızlık yapılmasın. Ayrıca bu sorun ileriye dönük daha farklı problemler getirebilir. Bunun önüne geçmek için bir an önce ortak bir akılla bir araya gelinmeli ve 28 plakalı Giresunlu taksicilerimizin hakkı olan havalimanına girmeleri ve çalışmaları gerekmektedir.”