Görev bölümü bugün yapılacak

Görev bölümü bugün yapılacak

Adalet ve Kalkınma Partisi Tirebolu İlçe Başkanlığı’na getirilen Yaşar Dikmen, kısa sürede oluşturup Ankara’ya yolladığı yönetim listesini onaylatarak resmiyet kazandı. Başkan Dikmen’in listesi 15 asil ve 8 yedek üyeden oluşuyor.

Dikmen, yönetim listesinin onaylanmasından sonra basına yaptığı açıklamada, “Bundan önceki süreçlerde Ak Parti İlçe Teşkilatımızda her birimde görev yapan başkan ve yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte ilçemizin gelişip-kalkınması için tüm teşkilat arkadaşlarımla birlikte canla başla çalışacağız. İlçemizin mevcut sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Sorunların çözümünü de biliyoruz. Tüm sorunların üstesinden gelip, daha yaşanabilir bir Tirebolu için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Amacımız, ilçemizin iktidar nimetlerinden de yararlanarak tüm sorunlarını çözmek ve Tirebolu’ya artı değer kazandırmaktır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Dikmen başkanlığında yönetim kurulu bugün parti lokalinde toplanarak görev bölümü yapacak.  

Bu arada Dikmen başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu:

Tayyip Çamur, Sinan Bayraktaroğlu, Halil Demiral, Aydın Köse, Sedat Uçar, İbrahim Coşkun, Yakup Yıldız, Büşra Sümeyye Ersöz, Fahrettin Öztürk, Ahmet Atacan, Kazım Eser, Emine Üstün, Abdullah Beşirli ve Hasan Cinci. Yedek Üyeler: Mehmet Kertmen, Yusuf Eyibil, Şule Aracı, Doğan Gümüş, İlkay Demir, Necati Bayrak, Niyazi Ekin ve Ali Rıza Domaç.