Giresunspor deplasmandan puanla ayrıldı 0-0

Giresunspor deplasmandan puanla ayrıldı  0-0

Giresunspor deplasmandan puanla ayrıldı

0-0

 

Spor Toto Süper Ligin 14’üncü hafta maçında deplasmanda Arabam.com Konyaspor ile mücadele eden Bitexen Giresunspor, sahadan beraberlikle ayrılarak hanesine 1 puan yazdırdı.

 

Süper Ligin 24’üncü hafta maçında Konyaspor ile Giresunspor MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda mücadele etti. Orta saha şeklinde geçen maçta Giresunspor, Bajic, Savicevic ve Borja Sainz ile rakip kalede tehlike yaratsa da son vuruşlardan sonuç çıkmadı. Ev sahibi ekibin iki topu direkten dönerken mücadele de başladığı gibi golsüz sona erdi.

 

Bu sonucun ardından 5 maç sonra puanla tanışan ancak galibiyet hasreti 9 maça çıkan Konyaspor puanını 28'e, 3 maç sonra puan alan ancak galibiyet hasreti 8 maça çıkan Giresunspor ise 22 puana çıktı. (Hakan Kabahasanoğlu)

 

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Erkan Özdamar, Hüseyin Aylak, Ali Can Alp

 

ARABAM.COM KONYASPOR: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Soner Dikmen (Dk. 72 Paz), Bouchalakis, Moreno (Dk. 79 Mehmet Ali), Pozuelo (Dk. 58 Çekiçi), Mahir Emreli (Dk. 58 Muric), Muhammet Demir

 

BITEXEN GİRESUNSPOR: Ferhat Kaplan, Görkem Sağlam, Arias, Perez, Alper Uludağ (Dk. 45 Faruk Can Genç), Campuzano (Dk. 90+3 Kadir Seven), Mejia, Sergio, Savicevic (Dk. 72 Kuwas), Sainz, Bajic (Dk. 72 Murat Cem)

 

SARI KARTLAR: Bouchalakis, Paz, Ahmet Oğuz (Arabam.com Konyaspor), Ferhat Kaplan, Sainz, Faruk Can Genç, Alper Uludağ