Giresunspor son dakikada mağlup oldu  1-0

Giresunspor son dakikada mağlup oldu  1-0

Giresunspor son dakikada mağlup oldu  1-0

Spor Toto Süper Ligde Adana Demirspor’un konuğu olan Giresunspor, maçın uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı, 4 haftalık yenilmezlik serisi sona erdi.

Son haftalarda yakaladığı çıkış ve aldığı galibiyetlerle dikkat çeken ve Adana deplasmanına da puanlar için giden Giresunspor, maç içinde yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve kalesinde uzatma dakikalarda gördüğü gol ile şanssız bir yenilgi aldı. 

İki takımın da pozisyonlar bulup harcadığı ve kalecilere takıldığı maçta son sözü ev sahibi takımdan Benjamin Stambouli söyledi. İki haftadır gol atamayan Adana Demirspor 90+3’de Fransız oyuncunun golüyle Giresunspor’u 1-0 yendi.

Maçın uzatma dakikalarında Vargas’ın taçtan çevirdiği top Balotelli’ye geldi. İtalyan oyuncu Gökhan’ı görüp, İsviçreli oyuncu da tek pasta sol kanattan ceza sahasına giren Stambouli’ye topu gönderdi. Çaprazdan sol ayağıyla çektiği şutta kaleci Okan’ın müdahalesi yeterli olmadı ve top ağlarla buluştu.

Bu sonucun ardından Adana Demirspor 23 puana yükseldi. Giresunspor ise 19 puanda kalırken 3 maçtır kazanan Giresunspor 4 maç sonra sahadan puansız ayrıldı.

 

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Alper Ulusoy, Selahattin Altay, Ömer Tevfik Özkoç

Adana Demirspor: Muric, Svensson (Dk. 87 Tarık Çamdal), Samet Akaydın, Deli, Rassoul, Sinan Kurt (Dk. 78 Gökhan İnler), Stambouli, Metehan Mimaroğlu (Dk. 46 Vargas), Yunus Akgün (Dk. 87 Castro), Akintola (Dk. 63 Assombalonga), Balotelli

GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Diarra, Perez, Aziz Behich, Traore (Dk. 90 Champness), Flavio, Suleymanov (Dk. 78 Pelupessy), Diabate, Sergio (Dk. 90 Emre Taşdemir), Balde (Dk. 68 Doukara)

Gol: Dk. 90+2 Stambouli (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Balotelli, Muric (Adana Demirspor), Zeki Yavru, Flavio (GZT Giresunspor)