Ba­şak­şe­hir 3 - 1 Gi­re­suns­por

Ba­şak­şe­hir 3 - 1 Gi­re­suns­por

Ba­şak­şe­hir 3 - 1 Gi­re­suns­por


Spor Toto Süper Ligin 12’nci haf­ta­sın­da dep­las­man­da Me­di­pol Ba­şak­şe­hir ile kar­şı­la­şan Bi­te­xen Gi­re­suns­por, fazla var­lık gös­te­re­me­di­ği maç­tan 3-1 mağ­lup ay­rıl­dı.
Ligde oy­na­dı­ğı son 7 maçta ga­li­bi­yet ala­ma­yan yeşil be­yaz­lı­lar, 3 puan has­re­ti­ne Ba­şak­şe­hir kar­şı­sın­da da son ve­re­me­di.
İlk yarı sa­ha­da fazla bir var­lık gös­te­re­me­yen Gi­re­suns­por, bu dev­re­yi 1-0 ge­ri­de ka­pat­tı. İkinci ya­rı­nın hemen ba­şın­da Bajic ya­ka­la­dı­ğı po­zis­yon­da ka­le­ci Vol­kan’ı ge­çe­mez­ken iler­le­yen da­ki­ka­lar­da ka­le­sin­de iki gol daha gö­re­rek 3-0 mağ­lup du­ru­ma düştü. Gi­re­suns­por, maçın son da­ki­ka­la­rın­da Ser­gio ile bir gol bulsa da sa­ha­dan 3-1 mağ­lup ay­rıl­dı.
Stat: Ba­şak­şe­hir Fatih Terim
Ha­kem­ler: Mert Gü­zen­ge, Can­daş Elbil, Mus­ta­fa Sav­ran­lar
Ba­şak­şe­hir: Vol­kan, Ca­iça­ra, Du­ar­te, Epu­re­anu (Dk. 83 Ahmed Touba), Hasan Ali, Nda­yis­hi­mi­ye (Dk. 83 Azu­bu­ike), Ömer Ali, Ser­dar (Dk. 61 Tra­ore), Ber­kay (Dk. 70 Alek­sic), Münir (Dk. 70 Szysz), Keny
Gi­re­suns­por: Onur­can, Hay­rul­lah (61 Dk. Rah­me­tul­lah), Ser­gen (88 Dk. Kadir Seven), Arias, Perez, Cam­pu­za­no, Mejia (Dk. 61 Kuwas), Ser­gio, Gör­kem (Dk. 46 Sa­vi­ce­vic) , Borja Sainz (Dk. 60 Oğul­can), Bajic
Gol­ler: Dk. 38 Nda­yi­si­mi­ye, Dk. 65 Keny, Dk. 76 Ömer Ali (Ba­şak­şe­hir), Dk. 80 Ser­gio ( Gi­re­suns­por)
Sarı kart­lar: Nda­yis­hi­mi­ye (Ba­şak­şe­hir), Ser­gen, Borja Sainz