Fındıkta destek icmalleri askıda

Fındıkta destek icmalleri askıda

Fındıkta destek icmalleri askıda

 

2020 üretim yılı Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediş icmallerinin askıya çıkarıldığı bildirildi.

 

Giresun Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği için başvuru yapılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri, köy ve mahalle muhtarlıkları ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün web sayfasında 27 Şubat tarihinde askıya çıkarıldığı belirtildi.

 

İcmallerin 3 Mart Çarşamba günü saat 17.00 itibariyle askıdan indirileceğinin ifade edildiği açıklamada, üreticilere şu uyarılar yapıldı:

 

“Üreticilerimizin kendilerine ait bilgileri kontrol etmeleri, arazi miktarı ve destekleme tutarları ile ilgili bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde başvuru yaptıkları İlçe Müdürlüğü nezdinde, askı süresi içerisinde, itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları gerekmektedir. Askı süresinin bitiminden sonra yapılacak itiraz ve düzeltme taleplerinin ilgili mevzuat uyarınca geçerli olmayacağı ve değerlendirmeye alınmayacağı hususları; değerli üreticilerimize önemle duyurulur.”