Espiye-Yağlıdere ormanlarında off-road

Espiye-Yağlıdere ormanlarında off-road

Espiye-Yağlıdere ormanlarında off-road

KerasusOff-road öncülüğünde Samsun Çar-Off  ÇarşambaOff-Road ve Motor Sporları Kulübü ile Ordu Off-Road Yıkımekibi  ortak kamp etkinliği Gölyanı ve Karadoğa Ormanlarında yapıldı. 40 araç ve yaklaşık 70 kişiden oluşan off-road tutkunları Gölyanı ve Karadoğa Ormanlarında bir gece yatılı kamp yaptı.

Gölyanı ve Karadoğa Ormanlarına ulaşan off-road tutkunları, çadır kurdular. Kamp alanının oluşturulması esnasında birliktelik ve koordineli çalışma örneği sergilendi. Akşam yemeğinden sonra yakılan kamp ateşi etrafında yapılan sohbetler ve verilen eğitici bilgilerin ardından geceyi eksi 11 derecede çadırlarında geçiren doğa ve off-road tutkunları sabahın ilk ışıkları ile gözlerini açtılar.

KerasusOff-Road Kulübü'nün öncülüğünde Samsun Çar-Off  ÇarşambaOff-Road ve Motor Sporları Kulübü ile Ordu Off-Road Yıkımekibi ile ortaklaşa düzenlenen etkinlik soğuğa, yağışa ve kötü hava şartlarına rağmen hız kesmeden devam etti. Sabah kahvaltısından sonra çeşitli parkurlarda off-road yapan ve sınırları zorlayan off-road tutkunları, Gölyanı ve Karadoğa Ormanları'nın güzelliğini ve içinde bulundukları anları da fotoğraflamayı unutmadılar.