Milletvekili Balta’dan ziyaret ve incelemeler

Milletvekili Balta’dan ziyaret ve incelemeler

Milletvekili Balta’dan ziyaret ve incelemeler

 

Ak Parti’de, “Türkiye Yüzyılı Başlıyor, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” adı altında tüm yurt genelinde başlatılan etkinliklerin Tirebolu ayağında; Artvin Milletvekili Ertunç Ertan Balta, ilçeye gelerek, Yaşar Dikmen başkanlığındaki ilçe teşkilatıyla birlikte vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.

 

16 milletvekiliyle birlikte Giresun’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, eş zamanlı olarak ilçelere giderek, halkını nabzını tuttu. Tirebolu’da gerçekleşen etkinlikte Artvin Milletvekili Balta, beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Dikmen, İl Genel Meclisi Üyeleri Murat Arslan ve Mehmet Şener, Kadın Kolları İlçe Başkanı Ayşegül Bayraktaroğlu ve İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cüneyt Demir ile birlikte vatandaşlarla buluşarak, halkın nabzını yokladı ve esnaf ziyareti de yaptı.

 

Ak Partili vekil Balta; seçim çalışmalarını, partilerinin bir önceki seçimde aldığı oy oranının üzerine çıkması için sürdürdüklerini belirterek, son 2 ay içinde Ak Parti’nin oy oranının yüzde 40’ın üzerine oturduğunu ifade etti.

 

Öte yandan, Ak Parti’de yeni başlatılan ve ilki 25 Kasım’da gerçekleşen Şehir Buluşmaları’nın, bundan sonraki süreçte de devam edeceğini bildiren Artvin Milletvekili Balta, Tirebolu’da halkın kendilerine gösterdiği yakın ve sıcak ilgiden büyük memnunluk duyduklarını ifade etti.