Denizde kaybolan öğretmen hala aranıyor

Denizde kaybolan öğretmen hala aranıyor

Tirebolu’da meydana gelen boğulma olayında denizde kaybolan öğretmen Selim Balcı’yı arama çalışmaları sürdürülürken aramalarda bir sonuca ulaşılamadı.

Görele İmam-Hatip Ortaokulu’nda müzik öğretmeni olarak görev yapan 36 yaşındaki Selim Balcı, 29 Haziran Cumartesi günü yanına gelen misafiri Kenan Samet Çilingir (30) ile evlerinin önündeki Beygirkumu Plajında serinlemek için denize girdi. Denizin dalgalı ve rüzgarlı olması nedeniyle girdiği suda bir süre boğuşan ve akıntıya kapılan talihsiz öğretmen Balcı, kısa sürede gözden kaybolurken, arkadaşı Çilingir ise çevreden yetişenlerin yardımıyla baygın vaziyette denizden çıkarılarak, hastaneye götürüldü.

Denizde kaybolan öğretmen Balcı için yapılan arama tarama çalışmalarında bir sonuç alınamazken çalışmalar günlerce devam etti. Sahil Güvenlik botuyla denizden ve diğer ekiplerle karadan aranan talihsiz öğretmenin izine rastlanamadı. Acı olayı duyan ailesi ve yakınları Trabzon’dan Tirebolu’ya akın ederken; talihsiz öğretmenin eşiyle anne ve babası, gözyaşları içinde beklemeye koyuldu.

Tirebolu’da büyük üzüntüye yol açan olayla ilgili olarak tüm güvenlik birimleri alarma geçirilirken; ilçe merkezindeki plajlarda denize girmek de geçici bir süre yasaklandı. Bu arada, Tirebolu Kaymakamı Salih Yüce ile Belediye Başkanı Burhan Takır da olay yerinden ayrılmazlarken; acılı aileyi teskin etmek için uğraş verdiler.