Çeğel imamı kazada hayatını kaybetti

Çeğel imamı kazada hayatını kaybetti

Çeğel imamı kazada hayatını kaybetti

 

 

Tirebolu’nun Çeğel Köyünde imamlık yapan Mustafa Zıvalı, ailesiyle birlikte Yağlıdere’den Tirebolu’ya geldiği sırada trafik kazası geçirdi. Yağlıdere yolunda meydana gelen feci kazada araçta bulunan imam Mustafa Zıvalı ile eşi Aysel Zıvalı hayatlarını kaybederken; yanlarındaki doktor oğlu Mehmet Deniz Zıvalı da ağır şekilde yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, aslen Yağlıdere’nin Akdarı Köyünden olan ve Tirebolu’da Çeğel Köyünde imamlık yapan din adamı Mustafa Zıvalı, kendilerine ait 28 TB 381 plakalı özel araç ile Tirebolu’ya geldikleri sırada, Akdarı Köyü Topçulu mevkiinde aracın kontrolden çıkıp fındık bahçesine yuvarlanması sonucu kaza geçirdiler.

 

Yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanan araçta bulunan imam Mustafa Zıvalı ile eşi Aysel Zıvalı, olay yerinde can verirken; yanlarında bulunan oğulları doktor Mahmut Deniz Zıvalı ise kazadan ağır yaralı olarak kurtuldu.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken; feci kazada hayatlarını kaybeden Zıvalı çifti, Yağlıdere’de kılınan cenaze namazının ardından Akdarı Köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. İmam ve eşinin trafik kazasında hayatlarını kaybetmesi, Yağlıdere ve Tirebolu ile birlikte din görevlileri arasında derin üzüntü yarattı.