Aday adayları teşkilatlara soruldu

Aday adayları teşkilatlara soruldu

Aday adayları teşkilatlara soruldu

 

AK Parti’de, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekili seçimleri öncesi aday belirleme süreci başladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü parti teşkilatlarına “Giresun’da milletvekili adayı olarak kimleri görmek istiyorsunuz” diye soruldu.

 

Yapılan temayül yoklamasında teşkilat mensupları dijital ortam üzerinden gizli oyla kimleri milletvekili adayı olarak görmek istediğini yazdı. Giresun’da temayül yoklaması Çevre ve Şehircilik eski Bakanı MKYK Üyesi, Temayül Komisyon Başkanı Fatma Güldemet Sarı, MKYK Üyesi Metin Tarhan, Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevher ve Genel Merkez Uzmanı Mehmet Sıddık Gülşen’in gözetiminde gerçekleştirildi.

TEMAYÜLE 39 ADAY ADAYI KATILDI

Mevcut Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile birinci tercihini Giresun yapmayan aday adaylarının katılmadığı temayül yoklamasında il ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri 39 aday adayı için oy kullandı.

“BU HEYECAN VE BİRLİKTELİK HİÇBİR YERDE BULUNMAZ”

İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, temayül yoklamanın demokrasi şöleninde gerçekleştirildiğini belirterek, “Tüm aday adaylarımıza ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu heyecan ve birliktelik hiçbir yerde bulunmaz. AK Parti ailesinin ne kadar güçlü olduğuna bir kez daha şahitlik ettik. Yoğun bir katımlımla temayül yoklamamızı gerçekleştirdik” dedi.