"Usulsüzlüklerle İlgili Hukuki Süreci Başlatacağız"

"Usulsüzlüklerle İlgili Hukuki Süreci Başlatacağız"

Giresunspor Kulübü, geçmiş dönemlere yönelik yapılan denetimlerde ortaya çıkan usulsüzlüklerle ilgili hukuki süreci başlatma kararı aldı. Kulüp Başkanı Nahid Yamak, bu konuda İçişleri Bakanlığı tarafından yönetimlerine bildirim geldiğini söyledi.

Başkan Nahid Yamak, sportif alandaki mücadelenin devam ettiği bir dönemde, geçmiş dönemlere yönelik denetim raporlarındaki usulsüzlüklerle ilgili hukuki süreci başlatma kararı aldıklarını duyurdu. Açıklamasında detaylara girmekten kaçınan Yamak, konunun magazinselleştirilmemesi ve hukuki süreç sonucunda alınacak kararların beklenmesi gerektiğini belirtti.

Yamak, yaşanan bu tür sorunların sadece Giresunspor'a özgü olmadığını ifade ederek, şehir takımlarının benzer sorunları yaşadığını belirtti. Süper Lig'de mücadele etmenin güzel olduğunu ancak kulüplerin bütçelerini doğru yönetmeleri gerektiğini söyleyen Başkan, "Bir-iki yıl Süper Ligde mücadele etmek adına kulübün tüm geleceğini heba etmek, doğru olan bir şey değil. Giresunspor'un ve benzer bütçelerdeki kulüplerin hesaplarını doğru yapmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı.