Eynesil'de Vefat Eden 11 yaşındaki Rabia Naz'ın Mektubu Ortaya Çıktı

Eynesil'de Vefat Eden 11 yaşındaki Rabia Naz'ın Mektubu Ortaya Çıktı

Giresun'un Eynesil ilçesinde 11 yaşında Rabia Naz Vatan'ın cinayete kurban gittiğini iddia eden ve geçtiğimiz haftalarda bu duruma dikkat çekmek için miting düzenleyen baba Şaban Vatan, son olarak kızının 4 yıl önce bir seyahatinde kızının kendisine yazdığı mektubu sosyal medyada paylaştı.

Kızının ölümüyle ilgili soruşturmanın peşinin bırakmayan baba Şaban Vatan, kendi imkanlarıyla yaptığı araştırmalar sonucunda elde ettiği şüpheli ve çelişkili ifadelere rastlamıştı. Yaptığı araştırmaları hem sosyal medyada hem de düzenlediği mitingle açıklamıştı.

Yaptığı paylaşımda kızına çarpan aracın ve sürücünün bir oto yıkamacıda temizlendiğini iddia eden baba, oto yıkamacısının ilk zamanlarda gizlediği araç ve sürücünün daha sonra kimler olduğunu söylediğini iddia etmişti. Baba Şaban Vatan son olarak ise kızının kendisine yazdığı mektubu paylaştı. Paylaşımında "Siz evlat acısı nedir bilir misiniz? diye soran acılı Baba "Kızım 4 yıl önce yazmıştı. Ben bu mektubu hiç yanımdan ayırmamıştım, demek ki o gün yazılan mektup bugünler içinmiş" ifadelerini kullandı.

İşte Rabia Naz Vatan'ın babasına 4 yıl önce yazdığı mektubu:

 "Baba, mektubu sana hem teşekkür hem de ne kadar çok sevdiğini bilmen için yazıyorum. Ben seni hep sevdim ve seveceğim bunu bil. Bana yapboz, boya kalem ne olursa alabilirsin ama bana senin babam olman yeter. Seninle aynı yastığa başımı koyabilirim, bazen anne ve babası olmayan çocukları çok düşünüyorum da üzüldüklerinde kimin kollarına başını koyuyorlar acaba?"