İmamoğlu’na Tirebolu’da yoğun ilgi

 İmamoğlu’na Tirebolu’da yoğun ilgi

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Karadeniz Bölgesinde seçim gezisine çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu’na, Trabzon’dan başlamak üzere Giresun ve Ordu illeriyle sahildeki tüm ilçelerde yoğun ilgi gösterildi. Bölgede sahil kesiminde kalan bütün yerleşim birimlerinde vatandaşlar, İmamoğlu’na sevgi gösterisinde bulundular.

Bölgedeki ilk açık hava mitingini öğleden sonra Trabzon’da yapan CHP’li aday İmamoğlu, aşırı yoğunluk yüzünden saat 14.30’da geleceği Tirebolu’ya yaklaşık 2,5 saat sonra gelebildi. Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır ve CHP İlçe Teşkilatı tarafından Görele ilçe sınırında karşılanan İmamoğlu, saat 17’de gelebildiği Tirebolu’da, otobüs üzerinden ilçenin liman mevkiindeki 15 Temmuz Şehitler Meydanında biriken kalabalığa seslendi ve gurbetçi hemşerilerinden destek istedi.

Aslen Trabzon doğumlu olan ve her defasında “Karadeniz Bölgesi benim ruhumun, kimliğimin ve benliğimin oluştuğu yer” diyen İmamoğlu’na, her yerde olduğu gibi, Tirebolu’da da yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, kendisine “En büyük başkan, bizim başkan. İstanbul’da da seninleyiz” şeklindeki sloganlarla tezahüratta bulundular.

Seçim otobüsünün üstüne Tirebolu Belediye Başkanı Takır ile birlikte çıkan ve “Başkanımızla burada çok güzel hizmetler yapacağız” diyen İmamoğlu, rötarlı olarak geldiği Tirebolu’da kısa konuştu ve son söz olarak “23 Haziran’da İstanbul’da demokrasi bayramı yaşayacağız. Gurbetçi Tirebolulu hemşerilerimden de destek bekliyorum. Göreceksiniz, 23 Haziran’dan sonra her şey çok güzel olacak” dedi.