BEYAZIT KÖYÜ  MUHTARI OKSAL' IN ACI GÜNÜ

BEYAZIT KÖYÜ  MUHTARI OKSAL' IN ACI GÜNÜ

BEYAZIT KÖYÜ  MUHTARI OKSAL' IN ACI GÜNÜ

Giresun Merkez' e bağlı Beyazıt Köyü Muhtarı Ertuğrul Oksal' ın vefat eden babası Hamza Oksal (90)  dün son yolculuğuna uğurlandı.

Yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Oksal için Beyazıt Köyü Camisi' nde öğle namazını mütakiben kılınan cenaze namazına Giresun Belediye Başkanvekili Salih Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, Merkez İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Mengilli,

CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Genel Meclisi  Üyesi Fuat Yurt, Giresun Belediye Meclis Üyesi Fuat Köse, Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi  Başkanı Hamdi Çakır, bazı muhtarlar, kurum- kuruluş ve STK temsilcileri, siyasiler, iş insanları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.Oksal ailesine taziye dileklerini iletenler  arasında CHP Kadın Kolları Başkanı Ayça Kozluca ve Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Tülin Şenel ve Profesör Dr.Birsen Oksal da vardı.

5 çocuk babası olan Hamza Oksal, Beyazıt Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi.Merhuma Allah' tan rahmet,  Oksal ailesine başsağlığı diliyoruz.

*********

Kovanlık Belde Belediyesi tarafından yaz etkinlikleri kapsamında 4.sü düzenlenen Futbol Turnuvasının şampiyonu belli oldu.

 

Kovanlık Belde Belediyesi tarafından Halı sahada düzenlenen 4.Futbol Turnuvası’nın ödül töreni yapıldı.Yirmi gün süren turnuvanın kazananı Kovanlık spor oldu.

 

İlk günden itibaren hem katılımcıların hemde izleyicilerin heyecanla yakından takip ettiği 4.Futbol Turnuvasının final maçı 2 Ağustos Çarşamba günü Kovanlık  Belediye Başkanı Harun Kalıntaş’ın maçı başlatmasıyla başladı. Soluk soluğa geçen  bir mücadelenin ardından

21 farklı takım ile başlayan 4.futbol Turnuvasının kazananı Kovanlık Spor’un kupayı kaldırmasıyla son buldu.

 

 

Final Maçı öncesinde konuşan Başkan Kalıntaş;

‘’Geleneksel hale gelen halısaha turnuvamız bu akşam final maçı yapıyor.Beldemizden ve çevre köylerimizden katılımlar çok güzel oldu.21 takımla başlayan grup maçlarımız oldu ve artık bu akşam final müsabakası yapılacak.Elmalı Gençlik spor ve Kovanlık spor arasında gerçekleşen ve kazanan takım kupasını kaldıracak ’’ dedi.

 

Heyecanla beklenen final maçı başladı.Çekişmeli geçen bir müsabakanın ardından 4-3 skorla Kovanlık spor final turnuvasının kazananı oldu ve kupayı kaldırdı. Kupa ile birlikte Kovanlık Belde Belediye Başkanı Harun Kalıntaş tarafından kazanan takımın oyuncularına ayrıca gram altın hediye edildi.

 

Maç sonunda kazanan takımı tebrik eden Başkan Kalıntaş;

‘’Geleneksel hale gelen futbol turnuvamızın sonuna geldik. Bundan sonra  5.ci turnuvamıza davet edelim.Heyecanlı ve çoşkusu yüksek bir maç oldu. Katılan sporcularımıza, izleyicilerimize, halkımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

 

Kazanan takımın kupasını Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk,İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Karakayave AK Parti Kovanlık Belde Teşkilat Başkanı Yaşar Bulut verdi.Oynanan final müsabakasının ardından Başkan Kalıntaş katılımcıları tek tek tebrik etti ve hediyelerini takdim etti.

 

Kovanlık Belediyesi tarafından düzenlenen 4.Futbol turnuvasının Final maçına Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, AK Parti Kovanlık Belde Teşkilat Başkanı Yaşar Bulut, Kovanlık Beldesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Duman, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Emrullah Guguk, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Karakaya, Mahalle Muhtarlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve çok sayıda izleyici katıldı.

********