VURGUNDAN MEGA PROJELER

VURGUNDAN MEGA PROJELER

VURGUNDAN MEGA PROJELER

TECRÜBELİ BELEDİYECİĞİ İLE ÖNE ÇIKAN AYNI ZAMANDA MAKİNE MÜHENDİSİ OLAN ŞERAFETTİN VURGUN HAZIRLADIĞI DEV PROJELERLE İLÇE HALKINDA BÜYÜK HEYECAN YARATTI

AK Parti Dereli Belediye Başkan Aday Adayı Şerafettin Vurgun, ilçede gerçekleştirmeyi planladığı dev projelerle dikkatleri üzerine çekiyor. İstihdamdan yatırıma, spordan sosyal yaşama, hayvancılıktan tarıma, kültürden turizme, eğitimden birçok alanda hazırladığı büyük projelerle Dereli'yi şahlandırmayı amaçlayan Vurgun, ilçede heyecan uyandırıyor.

Hazırladığı projelerle ilçenin potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen Şerafettin Vurgun, Dereli'nin her alanında kalkınma ve gelişme sağlamak için çeşitli stratejiler belirledi. İlçede istihdamın artırılması, yeni yatırımların çekilmesi, spor ve sosyal yaşamın desteklenmesi, hayvancılık ve tarımın geliştirilmesi, kültür ve turizm alanlarına ivme kazandırılması, eğitimde kalitenin yükseltilmesi gibi konularda detaylı projelerle çıkış yapmayı planlayan Vurgun, ilçe sakinlerinin beklenti ve ihtiyaçlarına odaklandı.

Şerafettin Vurgun, projelerini hayata geçirmek için iddialı bir ekiple yola çıktığını belirterek, "Aşığı olduğum Dereli'yi şahlandırarak, daha kalkınmış ve daha güçlü bir ilçe haline getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, ilçemize değer katmak için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Şerafettin Vurgun, ilçede büyük bir heyecan yaratmaya devam ediyor.