23 Nisan’da doğanlara sürpriz kutlama

23 Nisan’da doğanlara sürpriz kutlama

23 Nisan’da doğanlara sürpriz kutlama

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da tüm yurtta pandemi gölgesinde kutlanırken; Tirebolu’da evlerinde bayram coşkusunu yaşamaya çalışan çocuklar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir sürpriz hazırladı ve doğum tarihleri 23 Nisan olan çocukların evlerinde bir dizi etkinlik düzenledi.

 

Etkinlik kapsamında Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlk ve Ortaokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Emir Mehmet Kaya’nın evi ziyaret edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz ile ziyaret edilen öğrencinin okul müdürü Ömer Göbel ve sınıf öğretmeni Nedim Durkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette; Kaymakam Gün, şanslı öğrenci Emir Mehmet’in 23 Nisan Bayramını kutlayarak, özel olarak hazırlanan doğum günü pastasını minik öğrenciye ikram etti. Şanslı öğrenci Emir Mehmet Kaya’nın evinde gerçekleşen sürpriz kutlamada, baba Emrullah Kaya, bu anlamlı günde evlerine yapılan ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirterek, Kaymakam Gün’e ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

23 Nisan doğumlu öğrenci Emir Mehmet’e, yaş günü kutlamasının yanı sıra çeşitli hediyeler de verilirken; minik öğrenci, 23 Nisan’da doğmuş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 

Öte yandan, Tirebolu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, bu tarihte doğan toplam 5 şanslı öğrenciden diğer 4’ünün doğum günü etkinliği, eş zamanlı olarak ilgili okul yöneticileri tarafından gerçekleştirildi. Emir Mehmet Kaya gibi, 23 Nisan’da doğan diğer öğrencilerden Eymür İlkokulu’ndan Regayip Korkudan, Sakarya İlkokulu’ndan Yakup Temez, Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokulu’ndan Bahri Baran Sakal ve Tirebolu İmam-Hatip Ortaokulu’ndan Ahmet Yusuf Kaya’ya da hediyeleri, ikamet ettikleri evlerde ilgili okulların yöneticileri kanalıyla verilerek, kendileri için doğum günü pastası kesildi.